KF BRASSBAND ST.JAN-BAPTIST WORTEL
Bezoek ook onze website:
Klik hier!

  CONTACT

  Voorzitter:
Frans Van Boxel

  Contact:
Frans Van Boxel
fransvanboxel@skynet.Be

  INFO

  Bestuur:

Voorzitter: Frans Van Boxel
Onder-voorzitter: Rob Goris
Secretaris-Penningmeester: Beyens René
Bestuursleden: Paul Vriens en Leen Janssen Vacatures:

-Eb Bas
-Cornetten
Ook alle andere posities mogen altijd versterkt worden.

  Opleiding:

ZIN OM MUZIEK TE MAKEN?

Brassband Wortel is steeds op zoek naar nieuwe leden.
Jong en oud welkom!!
Bespeel je al een koperinstrument of ben je slagwerker, kom dan gerust langs op onze repetitieavond: dinsdag om 20u in de Parochiezaal te Wortel.
Wil je graag een instrument leren bespelen(je bent nooit te oud om te leren), neem dan gerust contact op met Dave Onincx. Instrumenten worden door ons ter beschikking gesteld.
Meer info: 0474/67 99 98


  Repetitie:

Iedere dindsdagavond van 20u tot 22u30 in de Parochiezaal van Wortel - Poeleinde 2

  Dirigent:

Jan De Maeseneer

Jan blies zijn eerste noten op 6-jarige leeftijd in het jeugdaterlier van Brassband Hombeek. Beginnend op de cornet kreeg hij les van Luc van Humbeeck en Michel Leveugle. Later ruilde Jan zijn cornet in voor de euphonium.
In het jaar 2000 won hij de wedstrijd van de brassbandfederatie in de categorie tot 14 jaar. Op 17-jarige leeftijd besloot Jan te gaan studeren aan de Kunsthumaniora te Antwerpen bij Bart van Neyghem. Een jaar later schakelde hij over op de tuba.
In 2006 startte hij zijn hogere muzikale studies aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium van Antwerpen, waar hij les krijgt van Hendrik-Jan Renes.
Jan is verbonden aan tal van orkesten, zowel in de hafabra als in de symfonische wereld. Hij zal binnenkort ook zijn stage volbrengen aan het Vlaams Radio Orkest.
Ook is Jan sterk geïnteresseerd in het dirigeren, hij studeert directie aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium van Antwerpen bij Dirk De Caluwe en is ook al praktiserend dirigent van een aantal muziekverenigingen.

Kerkconcert 2007:

Voor foto's klik hier

Jaarconcert 2009:

Voor foto's klik hier

Jaarconcert 2010:

Voor foto's klik hier

 


Copyright ©2007 KC Webdesign